Propun un ONG...

Pași Către Viață - Proiect caritabil de artă urbană

Asociatia TouchRomanian
http://pasicatreviata.wordpress.com

Pasi Catre Viata - Steps To Life

PROJECT: Our goal is to gather 20.000 Euro, necessary to purchase a post-surgeon sterile room for the paediatric oncology section. This room is of the utmost importance and will decrease the risks of new infections for children which come out of the operation room.

Pași către Viață (Steps to Life) comprises of a series of cultural-urban events which take place in unconventional places with the help of students which study arts, architecture, design, theatre, sociology, young directors, musicians, poets, photographs, mostly people without secrets and inhibitions and which set art free on the streets of Bucharest. Their artistic actions come to greet all the people which don’t have time to visit art galleries and in the same to help the children with cancer from Marie Curie hospital.

This project wants to show the people that the city has a charitable spirit, that a city means a community in which each member pays attention to the events that take place around him/her. A statue, a street or a theatre play may be ignored by a person in hurry but the needs of a child with cancer never.
****************************************************
PROIECT: Misiunea este de a strânge suma de 20.000 de euro, necesară achiziționării și dotării secției de oncologie pediatrică cu o cameră post-operatorie sterilă, cu aer filtrat, cameră de o necesitate maximă care va scădea riscurile unei noi infecții la copiii abia ieșiți din operație.

Pași către Viață se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane desfasurate in spatii neconventionale sustinute de studenti la facultatile de arte, arhitectura, design, teatru, sociologie, tineri regizori, muzicieni, poeti, fotografi, oameni lipsiti de secrete si inhibitii care elibereaza arta pe strazile din Bucuresti. Manifestările lor artistice vin in intampinarea celor care nu au timp sa treaca prin galeriile de arta, oricare ar viata lor, exprimandu-se in strada, totul pentru copii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie.
Acest proiect vrea să arate oamenilor că spiritul caritabil este spiritul orașului, că un oraș înseamnă o comunitate în care fiecare e atent la ce se întâmplă în jurul său. O statuie, o stradă, o piesă de teatru pot fi ignorate de un om grabit, dar nevoile unui copil bolnav niciodata.

357 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
 • facebook
 • google
  Password icon
  I agree to the terms of service
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)
  gabimacoveigabimacovei shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

  11 comments

  Sign in
  Check!
  (thinking…)
  Reset
  or sign in with
  • facebook
  • google
   Password icon
   I agree to the terms of service
   Signed in as (Sign out)
   Submitting...
   • Catalina CretuCatalina Cretu commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Nu va suparati, dar ce anume vrea de fapt sa faca acest ONG pentru a strange banii astia? Ca eu din descrie am inteles doar ca vrea sa promoveze niste artisti, pentru a ajuta niste copii. Dar cum?

   • marinela buttumarinela buttu commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    dar nu vin la noi si daca facem un simplu calcul matematic nu ies atatea voturi. Nici la voi cu 114 suporteri si nici la noi . La noi ar trebui sa fie mai multe. Dar vorba aceea " a gresi e omeneste", iar calculatoarele si programele sunt facute de oameni. Voi stiti ce inseamna - 4825?

   • tweetikatweetika commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Da, fiecare isi mobilizeaza propria comunitate. Te rog stai cu ochii pe noi, facem proiecte frumoase.
    Observ ca si noua ne scad voturile.

   • marinela buttumarinela buttu commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    este imposibil sa primiti in 30 secunde 50 voturi si de la noi sa dispara 20. este adevarat cauza voastra este mult mai importanta. Sunt multi copii care au nevoie de servicii medicale speciale. Noi cu mancarea o sa ne descurcam, dar ne bucuram in acelasi timp ca vom avea la nevoie suportul programului dvs. De aceea eu renunt sa mai mobilizez prietentii copiilor si va cedez voturile. Mult noroc, dar daca vreodata va trebui sa dau spaga serviciilor pe care le dezvoltati, ATI INCURCAT-O, SUNT CU OCHIII PE VOI. SUCCES. ATI RAMAS SINGURI IN COMPETITIA PE ULTIMA SUTA DE METRU

   Bucharest

   Feedback and Knowledge Base

   Logo design 383 Project